software

Program za snimanje datoteka na CD/DVD.

Program za pregled multimedije na internetu.

Program za čitanje popularnog PDF formata.

Neke aplikacije traže instalaciju ovog dodatka.

Avira antivirus besplatni program.

AVG antivirus besplatni program.

AVAST antivirus besplatni program.

Program za pomoć preko interneta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako skinuti program?

Klikom na ikonu programa otvoriti će vam se novi prozor u kojem će biti učitana stranica proizvođaća programa. Većina stranica je na engleskom jeziku. Ukoliko imate problema sa skidanjem programa ili vam treba savjet za neki program budite nas slobodni kontaktirati!

Svi programi na jednom mjestu!

Što je Ninite?

Ninite je internetska stranica koja za vas skida programe i instalira ih na vaše računalo. Kako to radi? Način rada je vrlo jednostavan, odaberete željene programe ( npr. Opera, CD Burner XP, Flash player ) i kliknete na ” Get installer “. Nakon tog klika na vaše računalo se skida program ninite(par slova programa npr.operacdburne).exe . Pokrenite program i pričekajte da ninite odradi svoj posao.

 

 

Jumbo mail za slanje velikih datoteka.

Slanje  velikih datoteka preko internet servisa. U besplatnoj inačici možete poslati datoteku do 700 mb. Ako vam zatreba više prostora možete se pretplatiti na veće jumbo pakete. Postupak je jednostavan. Upisati email primatelja, svoj email i po volji nekakav tekst. Kliknuti na “Odaberi fajl za slanje” i na kraju Pošalji.

 

 

On-line konverter datoteka.

Konvertirajte datoteke preko online konvertera Zamzar. Postupak je sljedeći: kliknite na upload i izaberite željenu datoteku. Izaberite format u koji želite pretvoriti poslanu datoteku. Upišite email na koji želite da vam se pošalje link za skinuti fajl. Na kraju kliknite na Convert.

 

 

Online skeniranje računala od virusa.

Možete online provjeriti da li je vaše računalo zaraženo. Jednostavan postupak izaberite “Virus scan” ili  “Security scan”. Prihvatite uvjete licence i kliknite Next.   Za ovaj alat preporuka je da korisite Internet Explorer minimalno verzija 6.0 .